Boka boende

Våra Hotellrum

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

SKÖNHETEN LIGGER I DETALJERNA
Här finns hotellrum för de flesta smaker och önskan är att du ska känna dig bekväm och avslappnad på ditt rum. Här möts charmigt sekelskifte och modern komfort. Välj mellan 178 bekväma alternativ i tre huvudkategorier, Boutique, Classic och De Lux, som alla har hög standard och individuella stilar.

Läs mer om hotellrummen> 

 

Arken Hotel & Art Garden Spa  

BEKVÄMA & VÄLUTRUSTADE RUM
Alla hotellrummen är inredda för mesta möjliga komfort i en lugn harmonisk färgskala. Sammantaget erbjuder vi 149 bekväma, snyggt inredda och välutrustade rum, i varierande storlek och för olika behov. Grand Lit, enkelrum, dubbelrum, familjerum, juniorsvit och minisvit är några av de olika rumstyperna.

Läs mer om hotellrummen>

  

Hôtel Eggers  

HOTELLRUM MED HÖG STANDARD MITT I GÖTEBORG
Alla hotellrum är individuellt inredda med hög standard. Vissa rum är större och lite lyxigare, andra lite mindre och intimare. Här kan du välja mellan ett 70-tal bekväma alternativ i tre huvudkategorier, enkelrum, dubbelrum och executive. Ett signum är de speciella och personliga miljöer hotellet har. Med parkett, äkta mattor och kristallkronor i taken erbjuds en miljö som avviker från gängse hotellinredning.

Läs mer om hotellrummen>

Kontakta mig

Du kommer att skicka personuppgifter till oss. Läs om hur vi hanterar dem här.